O nama

Agencija IBIS ASTRA nekretnine osnovana je 1995. godine u Beogradu. Osnivač i vlasnik je Radmila Vidosavljević. Agencija je registrovana kao specijalizovana agencija u posredovanju za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća na teritoriji Beograda. Od 1999. godine nalazimo se na adresi Majke Jevrosime.

U svom višegodišnjem radu uz naše posredovanje, izdavanje stanova realizovale su brojne ambasade, predstavništva, domace i strane kompanije, sportski klubovi i savezi, kao i istaknuti pojedinci iz sportskog, političkog i javnog života ….. Naš princip rada je da svakom klijentu omogućimo da pronađe sebi idealan prostor u skladu sa željama i mogućnostima.

Agencijski brojevi telefona klijentima su na raspolaganju radnim danima od 10 – 19h, dok sastanke u nasoj kancelariji mozete zakazati radnim danima u terminima od 17 – 19h.

Diskrecija klijenata i podataka ostavljenih u agenciji je zagarantovana. Sve ponude za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća dobili smo direktno od vlasnika ( ili njihovih ovlašćenih zastupnika). Takođe, agencija radi i procenu vrednosti nepokretnosti pri izdavanju nekretnina, kao i izdradu ugovora o zakupu bez posredovanja.

Agencija IBIS ASTRA nekretnine svoje usluge naplaćuje isključivo po realizaciji tj po obavljenom poslu, prilikom sklapanja Predugovora ili Ugovora o zakupu u iznosu 50% na dogovorenu mesečnu kiriju tj 2% u odnosu na dogovorenu cenu kod kupo – prodaje nepokretnosti.

Na sajtu agencija IBIS ASTRA nekretnine dnevno možete da se informišete o najnovijim ponudama za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća.

Za svaki vid saradnje i dogovora, stojimo na raspolaganju.

Kažu da je najveći vid laskanja – kopiranje.

Iz tog razloga kao jedni od pionira u izdavanju nepokretnosti i kao prva registrovana agencija pod imenom IBIS ASTRA nekretnine, možemo da kažemo
da smo delom ponosni na to, sto su kolege prepoznale kvalitet naseg rada, pa shodno tome uzeli i delove našeg imena u svojoj registraciji.

Naš tim sačinjen je od iskusnih agenata koji imaju polozen stručni ispit i samim tim su kopetentni da donose odluke, rade i savetuju u ni malo lakom poslu agenta nekpokretnosti.

Pored direktora i vlasnika Radmile Vidosavljević koja je većinom zadužena za pravni i marketinski deo posla, u timu su još i:

  • Maja Jović, dugogodišnji saradnik eminentnih agencija kao i saradnik po pitanju nepokretnosti u značajnim firmama sa teritorije Srbije. Majin akcenat u radu je opština Voždovac, Savski venac gde ima višegodišnje iskustvo u radu. Licenca broj 1015, kontakt telefon 069.505.89.79, e-mail: maja.jovic.astra@gmail.com
  • Mira Brkanović, takođe, posle dugo godina rada u zvučnim agencijama, rešila je da svoje poverenje i znanje uloži u naš mali tim pobednika. Sa akcentom na radu u poslovima opština Cukarica, Rakovica i Zemun, Mira je spremna da svojim znanjem i savetima maksimalno pomogne klijentima koji njenu pomoć zatraže. Licenca broj 1522, kontakt telefon 069.303.7.111, e-mail: mira.brkanovic.astra@gmail.com