O nama

Agencija IBIS ASTRA nekretnine

Agencija IBIS  ASTRA nekretnine osnovana je 1995. godine u Beogradu. Osnivač i vlasnik je Radmila Vidosavljević. Agencija je registrovana kao specijalizovana agencija u posredovanju  za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća na teritoriji Beograda.  Od 1999. godine nalazimo se na adresi Majke Jevrosime.

U svom višegodišnjem radu uz naše posredovanje, izdavanje stanova realizovale su brojne ambasade, predstavništva, domace i strane kompanije, sportski klubovi i savezi, kao i istaknuti pojedinci iz sportskog, političkog i javnog života ….. Naš princip rada je da svakom klijentu  omogućimo da pronađe sebi idealan prostor u skladu sa željama i mogućnostima.

Agencijski brojevi telefona klijentima su na raspolaganju radnim danima od 10 – 20h i subotom od 10 – 18h, dok sastanke u nasoj kancelariji mozete zakazati u terminima od 18 – 20h.

Diskrecija klijenata i podataka ostavljenih u agenciji je zagarantovana. Sve ponude za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća dobili smo direktno od vlasnika ( ili njihovih ovlašćenih zastupnika). Takođe, agencija radi i procenu vrednosti nepokretnosti pri izdavanju nekretnina, kao i izdradu ugovora o zakupu bez posredovanja.

Agencija IBIS ASTRA nekretnine svoje usluge naplaćuje isključivo po realizaciji tj po obavljenom poslu, prilikom sklapanja Predugovora ili Ugovora o zakupu  u iznosu 50% na dogovorenu mesečnu kiriju tj 2% u odnosu na dogovorenu cenu kod kupo – prodaje nepokretnosti. Kompletan  CENOVNIK USLUGA možete pogledati OVDE

Na sajtu agencija IBIS ASTRA nekretnine dnevno možete da se informišete o najnovijim ponudama za izdavanje stanova, izdavanje poslovnog prostora i izdavanje kuća.

Za svaki vid saradnje i dogovora, stojimo na raspolaganju

_logo_2

Kazu da je najveci vid laskanja – kopiranje.

Iz tog razloga kao jedni od pionira u izdavanju nepokretnosti i kao prva registrovana agencija pod imenom IBIS ASTRA nekretnine, mozemo da kazemo da smo delom ponosni na to, sto su kolege prepoznale kvalitet naseg rada, pa shodno tome uzeli i delove naseg imena u svojoj registraciji.

Nas tim sacinjen je od iskusnih i mladih agenata koji imaju polozen strucni ispit i samim tim su kopetentni da doneose odluke, rade i savetuju u ni malo lakom poslu agenta nekpokretnosti.

Pored direktora i vlasnika Radmile Vidosavljevic koja je vecinom zaduzena za pravni i marketinski deo posla, u timu su jos i:

Maja Jović,  dugogodisnji radnik eminentnih agencija kao i saradnik po pitanu nepokretnosti u znacajnim firmama sa teritorije Srbije. Majin akcenat u radu je opstina Vozdovac, Savski venac gde ima visegodisnje iskustvo u radu. Licenca broj 1015, kontakt telefon 069.505.89.79, e-mail: maja.jovic.astra@gmail.com

Mira Brkanović, takođe, posle dugo godina rada u  zvucnim agencijama, resila je da svoje poverenje i znanje ulozi u nas mali tim pobednika. Sa akcentom na radu u poslovima opstina Cukarica, Rakovica i Zemun, Mira je spremna da svojim znanjem i savetima maksimalno pomogne klijentima koji njenu pomoc zatraze. Licenca broj 1522, kontakt telefon 069.303.7.111, e-mail: mira.brkanovic.astra@gmail.com

Da ozbiljan posao ne moze da se radi bez ozbiljne pravne podrske, svima je jasno. Od 1999.godine iza naseg pravnog dela poslovanja, stoji advokatska kancelarija i advokat Marko Blagotic, kao i njegovi asistenti adv. Darko Colevic i adv. Stevan Bozic. Zahvaljujuci njihovom radu, sigurni smo u to da nasim klijentima obezbedjujemo maksimalnu zastitu i pravnu sigurnost.